«Які молитви читати, якщо на душі важко»

«Які молитви читати, якщо на душі важко»

Кожна людина за своє життя відчуває горе, зневіру, печаль, а також душевні переживання і тривоги. Щоб від них позбутися, часом не достатньо просто відволіктися, зустрітися з близькими і друзями або пережити певний період часу. У таких випадках хтось звертається до магії, ворожок або психологів. Але іноді ніщо не здатне так допомогти, як щира молитва про допомогу, яка завжди буде почута.

Коли на душі важко і терзають сумні неприємні думки, необхідно знати, до кого звертати свої молитви, а головне, які слова слід вимовляти в розмові зі святими. Насправді все дуже просто, адже не має значення, які молитви ви будете читати. Найважливіше - розуміти, для чого ви підносите молитви до Господа і святих, а також вимовляти слова від чистого серця.


До кого звертаються для визволення від душевних хвороб і мук

Всі молитви можуть бути звернені до будь-якого зі святих, адже кожен православний мученик обдарований небесною силою і може творити великі чудеса. Так чи інакше, слід знати, до яких святих звертатися за допомогою, якщо долають душевні переживання, з якими нестерпно більш жити. У таких випадках варто звертати слова молитви до таких мучеників:

  • Іоанну Предтечі. Молитви до нього здатні залікувати душевні рани, вони допоможуть знайти внутрішній спокій;
  • Тихону Задонському, який славиться допомогою у важку хвилину, коли зневіра долає душу;
  • Великомучениці Варварі, яка допомагає впоратися з сумом і гіркою тугою.
  • Пресвятої Богородиці, тієї, хто допомагає кожному в будь-якій біді і печалі.

Молитва Богородиці про зцілення душі

"Про Пресвята Діва! До Тебе звертаю я слова і молю, вилікуй душу мою від зневіри, дай сил і будь поруч в хвилини тяжкі, коли душу розриває від нестерпного болю. Простягни руку Свою, допоможи впоратися з переживаннями. Дозволь здобути впевненість і щастя, волю радіти кожному дню, зміцнити віру свою в Господа. Відпусти всі гріхи мої і благослови на життя чесне і праведне. Повіки не забуду я ім'я Твоє і буду славити Тебе до кінця життя свого земного. Амінь ".

Молитва Іоанну Предтечі про визволення від душевних мук

"О Великий святий мученик Іван! Я до Тебе молитви звертаю, бо про допомогу молю і підтримку Твоєї! Прошу, визволи мене від терзань, сумнівів і глибоких душевних мук. Каюся я за всі гріхи свої і молю про прощення! Молю, не залишай мене наодинці з гнітючою тугою, з печалями, які терзають душу мою! Допоможіть справлятися з сумом, здобути благоговіння, щастя, радість бачити світло в кожному дні. Зміцни віру до Господа, не дозволяй збитися з правдивої віри. Та допоможуть мені Небеса. Хай прославлю я ім'я Твоє, великий мученик Іван! На віки віків. Амінь ".

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.