Немає нерозв "язних проблем або як віддати проблему Богові

Немає нерозв "язних проблем або як віддати проблему Богові

Проблеми є у всіх. Я не знаю жодної людини, у якої б в житті все було гладко і солодко. Якщо вам хтось скаже, що у нього проблем немає, не вірте, ця людина просто не хоче говорити про свої проблеми.


Всі наші проблеми і минулі, і справжні і майбутні ми створюємо і притягуємо самі. Кармічні проблеми - результат наших минулих життів. Я не згодна з тими, хто каже, що карму можна змінити. Я вважаю, що карму можна полегшити. До речі, наші вищі вчителі ніколи не кажуть: «карма, кармічні проблеми». Вони кажуть: «помилки минулого». Від цих «помилок минулого» залежить місце нашого народження і хто будуть наші батьки.

Неправда, що помилки минулого
Лежать лише в пилу століть.
Вони і в клітці мозку кісткового
І на совісті батьків.
31.10.2009.

Іншими словами, народившись у певних батьків і в певному місці, ми вже при народженні набуваємо родові проблеми наших батьків і проблеми місця нашого народження, якщо такі є. На жаль, сьогодні на Землі не залишилося людей без родових проблем, а чистих місць на Землі стає все менше і менше. Ми приходимо в це життя вчитися: виправляти і відпрацьовувати помилки минулого, тому полегшити відпрацювання може тільки зміна свідомості, тобто переоцінка цінностей. Не змінивши свідомість і не зрозумівши свої помилки, ми нічого не зможемо виправити. Ми вчимося жити, вчимося любити, вчимося творити, вчимося служити Богові. Ми вчимося вирішувати свої проблеми, вчимося розуміти причини їх виникнення.

У всіх нас достатньо проблем, які уникнути неможливо, але нам мало, ми створюємо все нові і нові проблеми безвідповідальним ставленням до себе і до свого життя. Але і цього нам мало. Велика частина того, що люди називають проблемами зовсім не проблеми, вони існують тільки в свідомості людини. І на вирішення цих неіснуючих, надуманих проблем люди витрачають всі свої сили, весь свій величезний внутрішній потенціал, а іноді і все своє життя, позбавляючи себе можливості вирішувати справжні, реальні, нагальні проблеми. Так виникають нерозв'язні проблеми. Вони заганяють у глухі свідомості, вони призводять до нервових зривів і депресій, вони є причиною важких захворювань.

Я хочу запропонувати вам ефективний і перевірений спосіб вирішення нерозв'язних проблем. Я знаю, що цей спосіб підходить не всім, але, тим не менш, розповідаю про нього всім, хто до нас звертається. На перший погляд цей спосіб дуже простий.

Найпростіший спосіб розв "язати проблему - це віддати її Богові.

Віддати проблему Богові - це повністю покладатися на Бога у вирішенні проблеми і не втручатися. Не втручатися ні думкою, ні словом, ні дією. Я прекрасно розумію, що не думати і не говорити про наболіле зовсім не просто, але я точно знаю, що це можливо, можливо для тих, хто Бога любить, Богу вірить і Богу довіряє.

Віддати проблему Богові - це заздалегідь прийняти правомірність і справедливість Божественного рішення, яке б воно не було: позитивне або негативне.

Віддати проблему Богові - це не робити ніяких дій для вирішення цієї проблеми.

Віддати проблему Богові - це не думати про способи вирішення цієї проблеми.

Віддати проблему Богові - це ні з ким цю проблему не обговорювати.

Все, що потрібно - це попросити Бога вирішити проблему і сказати самому собі: «Я цю проблему вирішити не можу, тому я віддаю її Богу». Все. Більше про неї не думати, не говорити і вести себе так, як ніби проблема не існує. Коли проблема вирішиться, не забудьте сказати Богові «дякую».

Для мене слова «проблема» і «хвороба» - синоніми. Хвороба - проблема здоров'я. Хвора сім'я - проблемна сім'я, сім'я, в якій є проблеми. Проблеми ведуть до хвороби. Хвороба створює проблеми. Зцілення - вирішення проблеми.

Кілька років тому я отримала інформацію, яка пояснює, як відбувається зцілення, тобто вирішення нерозв'язних проблем. Йдеться про зцілення, а не про одужання. Людина одужує, проблема залишається і може в будь-який момент повернутися. Проблеми повертаються, але необов'язково в тому ж самому вигляді і в тому ж самому місці. Вирішення проблеми - це зцілення, а не тимчасове заліковування.

Ця інформація стосується не тільки хвороб фізичних, а й усіх проблем (хвороб) людини, а історія хвороби - є історія помилок минулого.

2.11.08. Урок справи № 32:
"Цілитель може заблокувати хворобу. Цілитель може прибрати причину хвороби і закрити джерело, що живить хворобу. Цілитель може прибрати інформацію про хворобу з інформаційного поля людини.

Цілитель не може стерти історію хвороби з інформаційного поля вічності і з пам'яті минулого і майбутньої самої людини. Ні цілитель, ні сама людина не може вирвати сторінку з «Книги життя».

Історія хвороби - є більший або менший ступінь рецидиву. Повне зцілення - це завжди Божественне рішення. Тільки Бог може прибрати історію хвороби з пам'яті майбутнього, залишивши її тільки в пам'яті минулого.

Зцілення, як і Божественне рішення, може бути трьох видів:

1.Часткове зцілення.
2.Повне зцілення.
3.Абсолютне зцілення.
Абсолютне зцілення дозволяє почати писати нову сторінку «Книги життя» відразу у всіх життєвих проявах душі. Абсолютне зцілення можливе тільки для людини, яка служить Богові, для людини, яку Бог взяв собі на службу ".

Коли звичайна людина віддає проблему Богові, вона може отримати часткове або повне Божественне вирішення своєї проблеми (часткове або повне зцілення).

Людина, яка служить Богові, повністю віддає себе з усіма своїми проблемами в руки Бога. Він вже відпрацював «помилки минулого», він не в змозі порушити Божі закони, він навчився любити. Таких людей ми називаємо просвітленими.

Проблеми, віддані Богові, вирішуються зазвичай найбільш несподіваним способом, іноді досить швидко, іноді в останній момент перед уявною катастрофою, але завжди найкращим для нас чином, хоча ми не завжди відразу це розуміємо.

30.01.12. Анна Коган


Image

Publish modules to the "offcanvas" position.