Рецензія фільму «» Наречена з того світу «»

Вона вдається до хитромудрого плану - відвести Генрі до медіума, щоб вселити йому, що померла любов бажає йому щастя і відпускає його. Однак, наперекір планам Кейт і Хлої, медіум-дівчина Ешлі не тільки обманює Генрі, але і починає проявляти симпатію до нудного ветеринара. Сам Генрі не проти стосунків з іншою дівчиною, однак, його зупиняє покійна подруга, думку якої він хотів би почути. Ось тут і вступає в дію героїня Єви Лонгорії - привид Кейт. Вона всіляко заважає планам Ешлі зустрічатися з її екс-нареченим, як шкідлива кішка, що шкодить на кожному кроці.
Мабуть, чи не єдиним по-справжньому смішним епізодом стала сцена розмови Кейт і Генрі за допомогою папуги. Зазначу - порадував тільки папуга.

Фінал фільму залишився недомовленим, натякаючи на продовження, але відразу скажу - його не буде. Виконавиця головної ролі «відчайдушна домогосподарка» Єва Лонгорія покладала великі надії на цей фільм; для неї він став першою головною роллю у великому кіно. Але сподіванням «зірки номера» не судилося збутися. Слабенька комедія від Джеффа Лоуелла особливими оригінальностями не страждає, а гра акторів Лейк Белл і Пола Радда схожа на мляві виступи в цирку. Радд, який зіграв байдужого ветеринара, може більше не зніматися - таку байдужість на екрані рідко зустрінеш. Також тут знявся відомий за «Американським пирогом» Джейсон Біггс. Його невпевнені спроби довести Ешлі, що він не гей ні до чого хорошого не привели.

Абсолютно непередбачувано зіграла сама Лонгорія - видно, дівчина щиро старалася, зображуючи привида. У гідності фільму можна хіба що записати спокій кадру, папугу і саму Лонгорію. Але все перекреслив банальний сценарій і нехитрий хід подій а-ля «зустрілися-сподобалися-погуляли-посварилися-зійшлися». Таких фільмів на «Фабриці грез» тисячі, і вже «Наречена з того світу» явно в першу сотню не входить.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.