Про енергетичне цілительство

Про енергетичне цілительство

Багато років тому я відкрила для себе взаємодію енергій з навколишнім світом. Завдяки заняттям


з енергіями, зрозуміла, що існує зв'язок між духовним і фізичним. І це відкриття змінило моє життя і світогляд назавжди.

Я зрозуміла, що будь-який наш стан не є випадковістю. Потрібно поглибитися, щоб виявити і знищити духовну причину недуги.

Людина - замкнене біонергетська субстанція. Робота кожного органу залежить від того, яка інформація в неї закладена. Енергетичні потоки Цілющих Лучів замінюють зіпсовану інформацію органу і він одужує. Під впливом енергії відбувається активація та оздоровлення організму.

Нові методи порятунку дають людині Вищі Сили. Ці методи є реалізацією планів Творця в нас самих, що призведе до повної гармонії. Мета Творця-створити гармонію, що реалізується Вищими Силами, відомими і невідомими людству. Дуже цікаво спостерігати за роботою Божественної Енергії в собі. Сам Бог звільнить вас від гріха і скверни, і це раптове диво прийде через очищення, і тоді весь світ постане перед нами змінився, він буде в інших фарбах-як океан краси, добра, світла і гармонії. В основі яких, сила і спокій. Потрібно навчитися слухати голос своєї душі і чинити тільки за її підказкою, і уважно спостерігати за своїм внутрішнім світом.

Очищені від зла і пороків ми повинні посилати радісні вібрації і випромінювання в світ, щоб випромінювати духовний спокій, радість, чистоту, а до чистої людини приходять Ангели і Святі, щоб допомогти!

Для того щоб бути гармонійним і здоровим, слід привести в рівновагу свій розум, дух і думки. Важливу роль у цьому відіграє позитивний настрій щодо себе і застосування енергетичного впливу Цілющими Променями.

Давайте довіримо Божественній Силі наше зцілення і захист, тоді радість заповнить наше життя, витіснивши з нього хвороби і переживання. Найменший крок дозволить Вам відчути різницю між минулим і сьогоденням.


Image

Publish modules to the "offcanvas" position.