Душа і Карма

Душа і Карма

Переселення душ існує, душа живе довше фізичного тіла, переходячи з одного тіла в інше. Її перехід з одного тіла в інше тіло залежить від прожитих минулих життів, наскільки богоугодно людина прожила минулі життя, настільки в краще життя приходить душа, настільки більше можливостей дано в житті людині. Тому у кожного з нас ще є КАРМІЧНИЙ БОРГ, тобто те погане, що скоєли люди, які жили в минулих життях з даною душею. Це і відображено на вашій душі у вигляді інформації.


Душа, перебуваючи поза фізичним тілом, пам "ятає про всі свої минулі помилки й помилки. Вона прагне знову прийти на Землю і все виправити, прожити минулі моменти правильно, по-іншому, як БОГУ завгодно. Вона вибирає собі таке майбутнє життя, де вона більшою мірою зможе виправити свої минулі помилки.

Так вибираються батьки з такими гріхами, які є у вигляді інформації на душі. Близькі і знайомі, діти, чоловіки, дружини, родичі і просто люди, з якими в процесі життя стикається людина, теж вибираються самою душею для того, щоб через стосунки з цими людьми побачити всі свої минулі помилки і виправити їх, змінивши ситуацію в кращу сторону. Наприклад, якщо в минулому житті чоловік погано поводився в родині - змінював дружині, агресивно поводився по відношенню до дружини і дітей - значить, він народитися в сім'ї, де батько точно так само поводиться по відношенню до нього і матері. У даному випадку треба приймати своє життя як заслужене нами і, звертаючись до Бога, просити прощення за свої аналогічні гріхи. Якщо у вас виникає неприязнь до людей бідних, значить, у наступному житті ви можете жити бідно і отримувати за свою бідність ненависть у оточуючих вас людей. Жодної незаслуженої вами негативної ситуації у вашому житті немає. Якщо ви погано ставилися до своїх батьків у минулому, то і до вас ваші діти будуть ставитися негативно. Якщо ви вживали алкоголь, то у вашому житті вас будуть оточувати люди, які вживають алкоголь. Якщо ви будете ненавидіти цих людей, то ви посилите той гріх, який принесла ваша душа з минулого життя. Прийнявши це зі смиренням і звертаючись до БОГА, попросивши прощення за гріхи алкоголізму, ви знімете свій гріх, скоєний у вашому минулому житті, і очистите свою душу.

Це стосується всіх проблем, що виникають у житті людини. Все, що з вами відбувається, заслужено вами, тому смиренно приймайте життя таке, як воно є. Працюйте над своїм обов'язком за минулі життя - очищайтеся через усвідомлення своїх гріхів. Звертайте свою душу до Бога - просіть прощення за свої гріхи.

ВІК ДУШІ
Наші душі народжені не в один день, як і фізичні тіла. Вони народжуються постійно і вмирають, відживши належний термін. Тому ми такі різні у своїх звичках і вчинках. Молоді душі погано орієнтуються в житті, менш пристосовані до виживання у важких ситуаціях, у них немає мудрості і рішучості. І зовсім інакше поводяться більш дорослі душі: вони точно знають, що хочуть, йдуть до своєї мети наполегливо. Визначити молода душа чи ні можна за вчинками - якщо людина все життя бажає мати опору і шукає цю опору в оточуючих її людях - це дуже молода душа. Якщо людина бере на себе відповідальність за своє життя і за життя близьких людей - у неї доросла душа. У дитячому віці очі є дзеркалом душі. Якщо у погляді своєї дитини ви бачите дорослу людину, то її душа не молода, тому таких дітей виховувати необхідно не як дітей, а як дорослу людину, шляхом пояснень домагатися її послуху.

Якщо погляд дитини дитячий нерозумний приготуйтеся - ця дитина вам дана як дитина на все життя. Його душа за це життя не подорослішає, тому ви повинні будете стати для своєї дитини на довгі роки поводирем в даному житті. Вся психологія відносини між людьми повинна будуватися саме на цьому факторі. Якщо жінка обурюється поведінкою свого чоловіка, коли він не є здобувачем у сім'ї, і їй доводиться самій приймати всі рішення, то причина тут у тому, що душа чоловіка дуже молода, і свого життя саме він потребує підтримки. Він шукає, як правило, дружину як заміну мами. А душа жінки вже мудра, старша за душу чоловіка, тому функцію здобувача в родині повинна здійснювати саме жінка. Не розуміючи цього, ми мислимо стереотипно, вважаючи, то функція жінок і чоловіків ясна. Але це велика помилка, яка веде до психологічних травм і неправильних вчинків. Якщо ваш керівник не приймає рішень розумних і весь час поводиться непередбачувано - це теж показник того, що його душа молода. Якщо ви хочете добитися процвітання вашої фірми, ставтеся розумно до свого шефа і домагайтеся від нього мудрих рішень подібно до того, як домагаються правильних вчинків від дітей.

ЧИ ПОТРІБНО НАБУВАТИ МОЖЛИВОСТІ
Коли ми приходимо в нове життя все передбачене для того, щоб виконати все, що нам вирішено зробити в даному житті. Отримувати якісь можливості в жодному разі не можна, адже ми не можемо знати, яким буде ваше наступне життя. Отримані вами можливості можуть вам тільки нашкодити. Заняття східними мистецтвами для досягнення певних можливостей (вихід енергетичного тіла з фізичного в ім'я досягнення нірвани для себе) несе величезні проблеми у людини в наступному житті. У даному житті людина контролює цей процес, за допомогою певних звуків і дихальних вправ відбувається вихід енергії з тіла з подальшим поверненням, але в наступному житті людина не буде знати про набуті властивості душі, і у неї в певних обставинах буде провокуватися вихід енергії з тіла. З виходом цієї енергії йде свідомість людини і її придбання може привести її в психіатричну лікарню. Найстрашніше, що все це буде відбуватися мимовільно, непідконтрольно людині. Набуваючи штучним шляхом можливість бачити те, що не бачать інші, так зване ясновидіння, ми піддаємо себе ще більш негативним наслідкам. Душа, яка прийшла в наступне життя, втрачає пам'ять про попередні життя, тому у дитини ясновидіння буде виражатися в тому, що вона буде бачити те, що не бачать інші. Це буде викликати переляк і нерозуміння як у батьків, так і у оточуючих дитини людей, що також призведе до психіатричної клініки. Немає необхідності купувати штучно те, що нам не дано. Про нас подбають, все що нам потрібно буде нам дано тоді, коли нам це буде необхідно. Отримуючи мудрість, живучи в любові і гармонії, ми набуваємо і формуємо енергетичну оболонку з прекрасною енергією. Це дає можливість вашій душі в наступному житті народитися в люблячій сім'ї, все життя купатися в любові і гармонії, не роблячи помилок.


Image

Publish modules to the "offcanvas" position.